Afscheid meester Lingeman

Vrijdag 28 september namen we afscheid van meester Lingeman. 

Na heel wat jaar op de Willem Alexanderschool te hebben gewerkt, heeft meester Lingeman afscheid genomen van onze school. Hij gaat op de Passie in Wierden aan het werk. 

We hebben hem niet zomaar laten gaan, we hebben er een heel speciale dag van gemaakt. 

In een grote optocht hebben we met alle leerlingen van de school meester opgehaald bij zijn tijdelijke woning.  Samen met zijn vrouw ging hij vervolgens met ons mee naar school op een tandem.  We hebben hem met elkaar toegezongen en bedankt voor al die mooie jaren.  Ook werd er een toepasselijk cadeau gegeven namens alle leerlingen en de meesters en juffen: een fruitboom. Telkens wanneer het weer vruchten geeft, mag meester nog even aan ons en de Willem Alexanderschool terugdenken. 

Daarna werden de kinderen getrakteerd op een voorstelling van goochelaar Jan, hij liet ons allemaal trucjes zien...we hoorden vaak vanuit de zaal: "hoe dan?", maar ook werd er volop gelachen. 

Ook kregen we nog wat lekkers deze dag. 

Meester gaf ons allemaal ook nog een cadeautje mee: een plaatje van een plantje: gebroken hartje.  (Want afscheid nemen doet best een beetje pijn.) Daarbij stond de tekst: Mijn plan met jullie staat vast- spreekt de Heer. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. (Jeremia 29 vers 11) En daarbij zaten ook nog eens lekkere hartjessnoepjes. 

Meester we wensen u het allerbeste toe op De Passie, dat u daar net zoveel plezier mag beleven als dat  u op de Willem Alexanderschool heeft beleefd.