Open avond en aanmelding nieuwe leerlingen, 28 januari en 2 februari 2021!

Open avond PCPO Rijssen – donderdagavond 28 januari 2021 en dinsdagavond 2 februari 2021

Jaarlijks organiseert PCPO Rijssen in januari een open dag waar u van harte welkom bent om onze scholen te bezoeken en om nieuwe leerlingen aan te melden. Helaas zijn in elk geval tot 18 januari a.s. de scholen ‘’gesloten’’ vanwege de lockdown.

Dit jaar zullen we daarom de open dag anders organiseren. U kunt met de betreffende school bellen of mailen om een afspraak te maken voor een kennismaking met school op donderdagavond 28 januari 2021 of dinsdagavond 2 februari 2021. Op de poster vindt u alle telefoonnummers en mailadressen.

Wanneer uw kind 4 jaar wordt tussen 1-8-2021 en 1-8-2022 dan kunt u uw kind direct aanmelden. Kijk voor meer informatie op www.pcporijssen.nl.

We zien u graag!

Aanmelden voor een afspraak op de Willem Alexanderschool kan telefonisch via 0548-540008 of via de mail: info@waschool.nl

U kunt het ‘aanmeldformulier 2021-2022’ vooraf downloaden via de website van de school: www.waschool.nl, of via www.pcporijssen.nl en invullen. Wilt u het formulier, voorzien van handtekeningen van beide ouders? Op de scholen liggen ook formulieren gereed die u daar kunt invullen. We hopen op veel belangstelling! Als u een broertje of zusje wilt aanmelden, zonder de open avond te bezoeken wilt u dan wel het aanmeldformulier invullen en inleveren?

We organiseren de open avonden binnen de regels van het RIVM.