Groep 0 (instroom)

• Groep 0 (instroom)

Groep 0 (instroomgroep) krijgt les van juf Fokkelien Bulsink

Groep 0 heeft de volgende lestijden:

maandag: 8.30-12.00 uur

dinsdag: 8.30-12.00 uur

woensdag: 8.30-12.15 uur

donderdag: 8.30-12.00 uur

vrijdag: 8.30-12.00 uur

Beste ouders van de instroomgroep,

Welkom op de Willem Alexanderschool!

Hierbij ontvangt u wat informatie over de instroomgroep.

De leerlingen van de instroomgroep gaan alleen de ochtenden naar school, ze zijn dus elke middag vrij!

Twee weken voor hun verjaardag krijgen ze een bezoekje van hun nieuwe juf, zij brengt de welkomstkaart en komt even kennismaken met uw kind en u. Samen met u spreekt ze af welke ochtend uw kind mag komen kijken. Dit is één ochtend.

De dag na hun vierde verjaardag starten de kinderen echt op school.

Ouders mogen samen met hun kind naar binnen komen als de school begint. Zo kunt u even in de klas kijken en rustig afscheid nemen van uw kind

Momenteel krijgen de kinderen drie keer per week fruit van school, dat is op woensdag, donderdag en vrijdag. Deze dagen hoeven de kinderen alleen drinken mee te nemen.

Wilt u in de eerste schoolweek gymschoentjes mee naar school geven, deze blijven op school zodat we ze kunnen gebruiken voor de gymlessen. Schoentjes met elastiek of klittenband zijn het handigst.

Hebt u verder nog vragen kom dan gerust even langs of stuur een berichtje.

Vriendelijke groet

Fokkelien Bulsink, leerkracht instroomgroep

Hendrie Voortman, directeur

Tags: Groep 0 (instroomgroep)